Even voorstellen: De Gouden Bezem Award Jury

Op dinsdagmiddag 26 mei organiseren wij het Inspiratievent Gezond Verstand in het Sociale Domein van 15.30 -18.00 uur via Zoom. Dit evenement zou eerst fysiek plaatsvinden, maar vanwege de coronacrisis hebben wij het evenement getransformeerd in een online bijeenkomst, waarbij diverse ervaringsdeskundigen aan het woord komen. Deze week stellen we de driekoppige jury voor van de Gouden Bezem Award: Mandy Peper en Summer Koster van Sociaal Domein Online en Emmely Lefèvre van Dit is ‘Em.

Mandy Peper
is adviseur met een achtergrond als organisatiepsycholoog. Zij is expert als het gaat om verandering binnen organisaties en teams. Met haar ervaring binnen zowel het bedrijfsleven als de publieke sector benadert ze zaken vanuit een verassende, maar vaak effectieve invalshoek. Als leidinggevende en adviseur ligt haar focus op dat wat mensen en organisaties drijft. Ze creëert een veilige omgeving waarbinnen leren, innoveren en inspireren centraal staan. Naast haar werkzaamheden binnen Sociaal Domein Online is Mandy interim adviseur, trainer, projectleider, specialist Werving & Selectie gespecialiseerd in het sociaal domein en groepsdynamiek.

Summer Koster is als pedagoog en veranderkundige expert binnen het sociaal domein, jeugdzorg en jeugdbescherming. Haar kracht ligt in het verbinden en motiveren van mensen en het enthousiasmeren en coachen tot verandering. Het stellen van vragen en aansturen op reflectie zijn kenmerkend voor haar handelen. Als trainer faciliteert ze een lerende omgeving waarbij, naast kennisoverdracht en casuïstiek ook creatieve werkvormen; om te komen tot reflectie en dialoog, basiselementen voor ontwikkeling zijn. Naast haar werkzaamheden binnen Sociaal Domein Online is ze adviseur, trainer, projectleider, leidinggevende en coördinator in het sociaal domein, met als specialisme jeugdhulp.

Emmely Lefèvre is een innovator, wandelend creatief brein, denker, doener, aanpakker. Zij gelooft in snel schakelen, pionieren, écht veranderen. Emmely gelooft dat we koers zetten richting een ander tijdperk. Een tijdperk waarin samen, krachten bundelen, de dingen radicaal anders doen, dwarsdenken en beslissingen durven nemen centraal staan. Een tijdperk waarin geld niet meer onze belangrijkste drijfveer is. Een tijdperk waarin we de gebaande paden laten voor wat ze zijn. Een tijdperk waarin structuur wel nodig is, maar niet leidend. Een tijdperk waarin het anders kan én moet. Geen soft geneuzel, maar aanpakken.

Mandy, Summer en Emmely vormen de samen de vakjury voor de Gouden Bezem Award die tijdens het Inspiratievent op 26 mei wordt uitgereikt.

Wil jij ook bij de uitreiking zijn? Via de onderstaande kun je aan een ticket komen

Vorige
Vorige

Jan Rotmans reikt Gouden Bezem Award uit aan 'frisdenker' Ronald Helder

Volgende
Volgende

Even voorstellen: Anne Vrieze